13.12.2011

I need this feeling to last

Poisonblack @ Klubi, Turku 8.10.11
Edellisen keikan jälkeinen kooma oli eeppinen ja onneksi saatiinkin lopulta kyyti Raumalta Turkuun. Bussilla matkustus ois luultavasti ajanut vain valtavaan epätoivoon.
Väliaikapysähdys huoltsikalle oli äärimmäisen jännittävä, kun ulkona näkyi tuttuja herroja, joista mainittakoon nyt vaikkapa Ville Laihiala sekä roudari-Reiska. Jostain kumman syystä (joka kyllä tiedetään) Ville lähinnä hajosi meille, kun tunnisti meidät edelliseltä illalta.
Tähän väliin lienee hyvä kertoa, että varautukaa hillittömään fanitytötykseen, jos koskaan törmäätte suihkunraikkaaseen ja hyvin nukkuneeseen Villeen. En varmaan koskaan ennen ollut nähnyt Villeä niin kuolattavana xD

Turkukotiin päästyämme juostiin suoraan nukkumaan pariksi tunniksi ja sitten vaan uutta keikkafiilistä kehiin. Askarreltiin hyvinkin tyylikkäitä asioita sedille ja saimme vahvistusta keikkakokoonpanoon, kun Taru liittyi seuraan.


Köyhän opiskelijan, jonka rahat menee keikkoihin koulun sijasta, anorektinen lompakko kiitti syvästi, kun nimi löytyi vieraslistalta, kiitos Marcon.
Keikkan odottelu suoritettiin eturivissä jäätävän fanityttöhihkumisen merkeissä eikä mistään taaskaan tullut mitään.
Vaikka tavallaan samaisen keikan näki edellisenä iltana, niin fiilis oli siltikin äärimmäisen korkealla, sitä ei voi kieltää. Setti oli täsmälleen sama ja reaktiot olivat lähinnä toisintoa edelliseltä illalta, mitä nyt Love Infernalin aikana tuli käyttäydyttyä paremmin, kun serkku oli mukana keikkaseurana xD.
Scars pisti taas kyynelehtimään, en taida päästä siitä enää ikinä eroon.Keikan jälkeen tuli taas häiriköityä setiä erinäisen lahjomisen merkeissä. (Basso-)Antti ja Miku (tunnetaan myös Paita-Ullana) saivat todistusaineistoa edellisillan rantakekkereistä, mutta Marco vei voiton. Kuten Raumapostauksessa sanoin, kirja yhtäreistä = ikuiset vipit. Arvatkaa vaan kahdesti tehtiinkö se läpällä?

Jostain syystä Marco hajosi aivan totaalisesti, mutta arvosti kyllä tuotosta ja totesi, että lupaus on pidettävä.
Kuvat, paitsi viimeinen, lainattu taaskin Assilta.

Ehkä päätätyhjentävin, ja failein, viikonloppu koko vuonna. Sinänsä ihan jees :D
Tätä, ja edellistä, kirjoittaessa kirosin taas niin paljon... Opettele rapsaamaan ajoissa, niin muistatkin vielä jotain keikoista.

3 kommenttia:

 1. Oma bussi meni, mutta parempi löytyi tilalle! Hahah <3

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Minä tykkään sinun blogista tosi paljon ja näitä keikkajuttuja on tosi viihdyttävä lukea, mutta tässä on yksi pieni mutta. En tiedä, olenko sokeutumassa lopullisesti, mutta tekstiä on vähän vaikea lukea kun se on niin kauhean tummaa tuota mustaa vasten. Pari astetta vaaleampi harmaa olisi huomattavasti miellyttävämpi lukea, kun tykkään pitää tietokoneen näyttöä melko "hämäränä", silloin silmät kestää paremmin tätä ainaista dataamista. Jos valitsemasi tumma harmaa on sinulle sellainen "tästä en blogini ulkoasussa tingi"-asia, niin ok, minä jatkan tihrustamista entiseen malliin ;) Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Dark Shadow,
  kiitos kovasti palautteesta ja kommentista. On mukavaa tietää, että joku oikeasti lukeekin tätä :). Ja tuosta tekstiväristä, saatat olla oikeassa, että se on melko tumma. Pitänee testata vaaleampaa.
  Ja hyvää joulua sullekin!

  VastaaPoista