20.3.2012

Puolispontaania keikkailu


Swallow the Sun @ Klubi, Turku 2.3.2012
Keikkailu on aina kivaa ja taidehomokuvien määrä postauksessa myös. StS ei todellakaan kuulunut omiin lemppareihin ja mietin kyllä pariin kertaan, että olenko oikeasti edes menossa tuonne. Mutta apuroudailun hyvänä puolena pääsee keikoille listan kautta, niin mikä jottei. Ja sainpahan hyvän tilaisuuden kohentaa keikkakuvaustaitojani, kun puolituttuun bändiin ei niin aina jaksa keskittyä. Tosin onnistuneiden kuvien määrä on surullisen pieni. Toisaalta taas leikin normaalia enemmän kuvanmuokkausohjelmalla.

Oma kokemukseni StS:n suhteen oli hyvinkin jännittävä. Genre kun on tuonne doom metalliin päin, niin ei ihan ekana ole mielessä että tätähän mä alankin kuuntelemaan. No, en kyllä vieläkään oppinut.
Näin bändin livenä Nummirockissa pari vuotta takaperin ja tuota, en saanut hirvittävän hyvää kuvaa ja käsitystä. Kun otetaan huomioon se melankolia ja masentuneisuus ja yhdistetään siihen humppafestari ja kirkas kesäpäivä. Yhden maissa päivällä. Kuulostaako riistiriitaiselta? Niinpä.

Syystä tuntematon löysin itseni kuitenkin taas eturivistä, kun siellä kerran tilaa oli. Ja olihan se mainio paikka kuvaamiselle, kun edessä ei ollut ylimääräisiä päitä tai käsiä.
Keikan aikana tunnistin jopa yhden biisin. Kuka yllättyy, kun kerron sen olleen New Moon?

Loppupäätelmä olikin sitten se, että ei tuo nyt niin kammottavaa kuraa ollutkaan. Oikeastaanhan se kuulosti hyvältä! Hui. Musamaun laajentaminen on kivaa. Mutta ei, en vieläkään kuuntele bändiä kummemmin. Ehkä vielä joskus. Ja kyllähän nuo taas tulee kesällä nähtyä. Nummirockissa.

1 kommentti:

  1. Noi on oikeesti aikas kivoja kuvia. Sain itseasiassa vinspiksen... :)

    VastaaPoista