2.7.2010

Raise your hands and reach the sky...

LEVERAGE @ YO-TALO 10.6.
On yleisesti tiedossa, että mä olen pahemmanlaatuinen fanityttö. Ja yksi eeppisimpien fanityttöilykohtausten aiheuttaja on todellakin Leverage, tarkemmin ilmaistuna Pekka Heino.

Ennen, kuin pääsen itse asiaan, eli keikan raportointiin, selitän hieman suhteestani kyseiseen orkesteriin...
Ensikosketus Rakeen tapahtui 2007, Sauna Open airissa. Olin päätynyt kyseiselle festarille katsomaan Sonataa ja sitä odotellessa päälavalla soitti Leverage. Bändi, josta en ollut koskaan kuullutkaan, mutta ihan mielenkiinnosta raahasin isäni mukaan päälavan edustalle katsastamaan miltä moinen kuulosti. Alkuun diggailin ihan hillitysti ja totesin kyllä tykkääväni musiikista kovasti. Mutta sitten... Mä muistan vieläkin, kolmen vuoden jälkeekin, Pekan yhden spiikin: "Tääkin biisi löytyy meidän Tides-albumilta. Twilight Symphony!!"
Biisi kajahti ilmoille ja mä olin täysin myyty. Loppukeikan olinkin sitten melkoisen liekeissä :D
Siinähän sitten piti jostain tuo Tides onkia käsiin. Ja kovassa soitossa olikin sitten koko kesän.
Blind Fire jätti hieman kylmäksi julkaisunsa aikoihin, mutta uuden Rake-herätyksen koin 2.1.2009 kun pääsin vihdoinkin taas setiä livenä katsomaan.
Rake pysytteli sitten oikein kivasti mukana menossa pitkin vuotta ja viimeisin lätty, Circus Colossus, iski lujaa. Nykyisestä Rakeilusta kehtaan ja uskallan kuitenkin syyttää erästä ihanaa otusta, joka myös A:na tunnetaan. Ja tästä sitten pääsemmekin kätevästi siihen viimeisimpään keikkaan...

Tapasin A:n aamupäivällä Tampereen keskustassa ja suuntasimme ties minne... Pian kuitenkin kävimme hakemassa vahvistusta joukkoomme ja E liittyi seurueeseen Rautatieasemalta. Kiertelimme ympäriinsä ja rakeiltiin yleisesti. A ja E toteuttivat synttärikorttia alennusmyyjälle.
A joutui totaalisen fanitytötyksen ja liekehdinnän valtaan setien ajaessa ohi pakullaan.

Selvittyämme Omenahotellille luopumaan osasta tavaroita istuimme hetken rauhoittuaksemme ja sitten käänsimme nokkamme kohti YO-taloa, jossa sedät olivatkin roudaamassa.
Kun roudaus oli saatu päätökseen, tapahtuman järjestäjä esitteli bändille roudarit, joiden piti olla paikalla ennen bändiä :D

Keikan odottelu sujui mukavasti ja lisää tuttuja saapui mukaan menoon.
Myöhemmin illalla lähdettiin A:n kanssa promoamaan bändiä ja siinä sivussa tapahtumaa, jossa sedät soittivat. Jos emme olisi hommanneet lippuja etukäteen, oltaisiin mainoslappusia jakelemalla päästy ilmaiseksi sisään...

Sitten koitti kauan odottu hetki ja siirryimme sisätiloihin odottelemaan. Pian odotus palkittiinkin ja Rake hyppäsi lavalle. Yleisö oli liekeissä, kuin myös bändikin!
Settilista oli mitä loistavin.
Keikka meni niin kovasti liekehtiessä, joten saatte nauttia selityksen sijaan kuvamateriaalista...
Mukaan keikalta tarttui settilista ja pitkään himoittu paita!
Myöskin yhteiskuva Pekan kanssa, vihdoinkin. En ihan ymmärrä, miten onnistuinkin näyttämään noinkin siedettävältä tuossa tilanteessa. Vaati paljon, että pysyin kasassa. Takapiruna heiluvat Torstin kädet, kun setä tuuletti olevansa maailman nopein roudari.
Rake-seikkailu on kaikenkaikkiaan oikein mainio!
Kiitos kovasti kaikille asianomaisille :)

3 kommenttia:

  1. Leverage on kyllä <3 ja nimenomaan tuo Twilight Symphony on noussut yhdeksi lemppariksi. Ois aika helmi tarkastaa joskus nämäki sedät livenä, olen vain FME:ssä katsellut helmikuussa puoli keikkaa jostain salin takapäästä :´D

    VastaaPoista
  2. Ikävänkantaja, sedät ovat kyllä livenä aivan mahtavia! Ainoana ongelmana tosin se, että keikkailevat TODELLA vähän.

    VastaaPoista
  3. SE ON TORSTIN SYY !!!

    VastaaPoista