17.3.2010

"Have you any idea why a raven is like a writing desk?"

Kuolen kiireeseen, mutta en jaksa välittää siitä. Elämä on aika kivaa tällä hetkellä.

Maanantaina kävin katsomassa Alice in Wonderlandin ja se todellakin oli kaiken odottamisen arvoinen! Ne hahmot oli toteutettu niin upeasti. Mad Hatter, White Queen, Alice, Chesire Cat jne. Puvustus oli jotain niin mieletöntä, että heti aloin suunnittelemaan AiW-teemaista korsettia :D (Ja mä muuten aion toteuttaa sen!)
Burton onnistui taas paremmin kuin hyvin teoksensa kanssa. Ei tarvinnut pettyä^^

Ja sitten taiteelliseen osastoon.
Vaikka koko ajan onkin kiire, sitä tulee tehtyä kaikenlaista.
Löysin kaappini kätköistä vanhan Reflexin käsilaukun, jota en ole käyttänyt varmaankaan kolmeen vuoteen. Inspiroiduin hieman ja laukku sai uuden ulkoasun.  Nyöritykset tekivät itseasiassa todella paljon uutta näköä tuohon laukkuun.
Jos vaikka nyt osaisi käyttääkin tuota...
Ja kuva raiskaa värit. Tuo laukku on siis musta ja nyöritykset pinkit.
Innoistuin taas kaikesta, kun tuon tein, eli tässä joskus, kunhan kiire vaan hellittää, saattaa ilmestyä postauksia kaikenmoisista räpellyksistä^^
Toinen asia, miten tapoin olematonta vapaa-aikaani oli origamit. Elina opetti tekemään origamikurjen ja niitä sitten tulikin tehtyä hieman enemmän. Ja oikeastaan, ne on aika suloisia.
Ja taas aiheesta kukkaruukkuun...
Autokoulu. Se on oikeastaan aika kivaa. Ja kun se lähenee loppuaan niin yhä paremmalta vaikuttaa. Huomenna vuorossa viimeiset ajotunnit ja perjantaina teoriakoe. Nyt pitää vaan toivoa, että pääsen ekalla läpi, saisin sitten inssin ens viikolle ja kortti käteen :)

Muutenkin odotan viikonloppua. Täysi-ikäistyn ja luvassa on keikkoja. Ei yhtään huono synttäriviikonloppu, kun pääsee katsomaan Mustia Enkeleitä ja Stam1naa.
Ja Stam1nan keikassa on vielä se mahtius, että näkee Annan ekaa kertaa neljään kuukauteen. Ehkä hitusen ikävä tai jotain. En siis jaksa odottaa!

Nyt suuntana bussipysäkki ja sen jälkeen ajotunti Tampereella. OMG!

Sivistäkää itseänne mahtavalla musiikilla! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti