4.3.2010

Keikkailua ja pienimuotoista materialismia

Uujea, tiedossa mättöpäivitys, koska en saa ikinä mitään aikaiseksi.
Aloitetaan keikkailulla.

Sonata Arctica Pakkahuoneella 19.2.
Lämppärinä Winterborn, joka ei suinkaan ollut huono.  Ja seura ei edes tuntenut sanaa huono. Kiitos siis Roosalle ja Sannille mahtavasta seurasta :D
Eturivi, täysin keskellä, ei ollut yhtään huono paikka seurailla keikan alkua. Jossain vaiheessa tein kyllä taktisen siirtymisen toiseen riviin, kun tilaa alkoi olla hurjat 15 senttiä. Mutta keikka oli ihan mahtava! Tonyn spiikit and. Uudet biisit toimi livenä loistavasti ja vanhat toki myös.
Huusin ääneni ihan täysin pois, pihisin vaan jotain epämääräistä keikan jälkeen.
Keikan jälkeen juteltiin hetken aikaa mukavia setien kanssa, mutta tuli kiire bussiin.
Mutta ei mitenkään heikko aloitus keikkavuodelle!!

Seuraavana päivänänä vuorossa:
Stam1na @ Pakkahuone
Seurana tällä kertaa oli Henna, jonka kanssa olin edelliselläkin Stam1nan keikallani. Tämä oli järjestyksessään toinen. Fiilis oli hyvinkin mielenkiintoinen heti alkuun, koska olin tosiaan kipeänä ja ääni lähti Sonatan mukana.
Keikka oli kaiken kaikkiaan ihan loistava. Ainoana miinuksena se, että jouduin keskelle pittiä, enkä oo todellakaan moiseen tottunut. Kipeenä pitissä ei ole todellakaan yhtään kivaa. Meinasin pyörtyä keskelle ihmismassaa niin hivuttauduin sitten pois massasta ja siirryin istumaan.
Hetken päästä sitten tajusinkin istuvani Marko Annalan vieressä :)


Ja sitten se materialismiosuus. Rahat tekivät katoamistempun Stam1nan ansiosta. Mukaan tarttui siis Eloonjäänyt-paita ja julisteen vinguin järkkärisedältä.

Tiedossa on kyllä sitten taas iso kasa lisää keikkoja!
Keikkakalenterin päivitän huomenna :D
Ja kuten seuraavasta kuvasta huomaatte, ennen keikkaa ei voi näyttää järkevältä, jos fanityttöilee Kaikan suhteen ihan totaalisesti. Fanityttöily on hauska harrastus xD

Huomenna päivitän uudestaan lomailun ja kaiken muun hauskan suhteen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti