29.8.2010

Keskeneräinen ja kiireetön sunnuntai

Kerrankin mulla on aikaa tehdä rästiin jääneitä hommia! Ja kuten huomaatte, aloitin bloggaamisella, hyvin tehokasta toimintaa :D
 Rakastan kiireettömiä aamuja. Voi loikoilla sängyssä ja sitten raahautua hyvän kirjan kanssa syömään aamupalaa, ilman kiirettä. Normaalisti aamut menee  niin, että herään 10 minuuttia ennen, kuin pitää lähteä. Eli siis vaihdan vaatteet, katson koulukamat kasaan, petaan sänkyni, pesen hampaat ja lähden kohti bussipysäkkiä. Tämä kaikki kiire siksi, että oon vaan niin käsittämättömän huono heräämään aamuisin. Noh, onneksi sitä ehtii kymmenessä minuutissakin valmistautua.

Päätin eilen illalla, että pyhitän tämän päivän kaikelle keskeneräiselle ja tekemättömälle.
Ensimmäisenä TO DO-listalle pääsi partio. Metsästä kasa kuvia, kirjoita ja anna juttulista eteenpäin, tee kalustoraportti, puhtaaksikirjoita toimintasuunnitelma.
Siitä eteenpäin listalla heiluu kaikkea vaatekaapin siivouksesta korsetin ompeluun ja opinnäytetyön suunnitteluun... Saa nähdä, koska saan yliviivata kaikki kohdat listalta :)
Listan lyhyentymiselle ei kuitenkaan tee hyvää se, että alan yhtäkkiä leipomaan suklaamuffinsseja. Ei sen puoleen, hyviähän ne ovat, sitä ei varmaan kukaan kiellä. Niissä on PALJON suklaata :)
Ja heti perään vielä hyvin spontaani lähtö kaverille, joka vikisi haluavansa muffinsseja, niin minähän vein. Sanna tykkäsi, kuin myös minä.

Tähän mennessä päivää oon saanut jopa sen kuvakasan metsästettyä. Nooh, on tässä vielä pari tuntia aikaa jumittaa koneella ja tehdä ties mitä. Otan itseäni kunnolla niskasta kiinni ja alan tehokkaaksi.
TO DO-listalla on tällä hetkellä 9 kohtaa, jotka voisin yrittää saada tehtyä kahden viikon sisään. Tavoitteet pitää olla, mutta niitä EI saa asettaa liian korkealle, eihän siitä muuten tuu yhtään mitään.
Hauskinta tässä on se, että kun saan tän listan loppuun, pitää kirjoittaa heti seuraava. Tykkään asioiden listaamisesta <3
Voisin veikata, että mä en pääse moisista listoista koko syksynä eroon. Mulla on ehkä hieman tekemistä.

Anyway, jos aion saada jotain vielä aikaiseksi, pitää jättää tämä päivitys tähän, muuten tulisi eeppinen romaani.

Muistakaa käydä kävelemässä ulkona, kun sataa vettä ja on kylmä! Mahtavaa alkusyksyä!

2 kommenttia:

  1. Nami nami, ihana näkösiä muffinsseja! Mitä kirjaa luet? Tuliskohan uus vinkki blogiini? :D
    Ihan kun kirjalista ei ennestään ois pitkä..

    VastaaPoista
  2. Muffinssit on ihania!
    Kirjasta et saa uutta vinkkiä, koska kyseessä on ah niin kulunut Harry Potter ja Feeniksin kilta :D

    VastaaPoista