7.3.2011

Let's make a moment last

Whoa! Shady is alive!
Joku hieman pidempään blogia seurannut on saattanut huomata, että Poisonblack on kuulunut ehdottomiin suosikkeihini jo pidemmän aikaa. Ja nyt on taas sopiva tilaisuus hehkuttaa ja fanityttöillä (ihan kuin en sitä koskaan muuten tekisi...). Shady ehti jo ikävöidä Laihialaa pitkän tauon jäljiltä. Tekosyynäni turhanpäiväiseen hehkutukseen on tänään julkaistu ykkössinkku huhtikuun 27. julkaistavalta Drive-albumilta.
Bändi itse mainostaa kuulostavansa paremmalta kuin PB koskaan ennen ja muutaman kuuntelun jälkeen tuohon melkein uskoo itsekin. Vielä en sitä kuitenkaan uskalla allekirjoittaa, vaan odotan kiltisti koko lättyä virallista tuomiota varten.
Viimeiset pari viikkoa on muutenkin mennyt järjettömän PB- ja Ville-hypetyksen merkeissä, joten sinkun julkaisu osui loistavaan saumaan. Nyt tosin vaan odotan Driven julkaisua tuli hännän alla. Mercury Falling kuitenkin iski järjettömän lujaa heti ensikuuntelulla, joten tulevan lätyn taso tulee olemaan jotain ihan mieletöntä, ainakin toivottavasti. Kuunnelkaa se ja kertokaa, iskeekö, vai ei :).
Loistavaa maaliskuuta otukset, tää jatkaa hypetystään vielä hetken. Tai ehkä vähän pidempään.

4 kommenttia:

 1. Iskee ja ällikällä! Poisonblack on aina ollut hyvä, en olisi uskonut että olisivat paljoakaan voineet soundiaan parantaa, mutta näköjään! :D aivan ihana biisi (Y)

  VastaaPoista
 2. Katzu, Mun mielestä soundi on vähän erilainen joka levyllä, mutta verrattaessa ORaBiin, soundi parani mielettömästi tuolla uudella biisillä. Takaisin ADHDn tunnelmaan :).

  VastaaPoista
 3. Yllättävän hyvä. Odotukset oli aika matalalla viime levyn jälkeen, kun siltä vain muutama kappale iski. Saa nähdä, mitä levy tuo tullessaan.

  VastaaPoista
 4. Escapist, ite vähän petyin edelliseen, joten tää sinkkubiisi lupaa erittäin hyvää, ainakin mun mielestä. Toivottavasti koko lätty on samaa tasoa :D

  VastaaPoista