15.9.2011

Viimeaikaisista miehistönvaihdoksista

Vaihtelua keikkarapsoille ja hieman angstia kehiin.
Viimeaikaiset miehistönvaihdokset parissa, itselle enemmän tai vähemmän tärkeässä, bändissä ovat nostaneet tunteita pintaan.

Suunnilleen viikko takaperin Turisas ilmoitti, että haitaristi Netta Skog sekä basisti Hannes Horma jättävät bändin. Ei draamaa, vain henkilökohtaiset syyt.
Viimeistään kesän aikana Turisas nousi omalla bändilistalla hyvinkin korkealle, joten kyllä tuo käy kipeää. Ei ole Turisas enää entisensä. Hieno asia on tosin se, että tuo muutos ei vaikuta bändin kiertämiseen, vaikkakin haitaria ei enää lavalla nähdä. Tiedä sitten kuinka Nettaa korvaamaan värvätty kiipparisti hoitaa tehtävänsä.

Stratovarius ilmoitti  tänään, että bändin pitkäaikainen rumpali Jörg Michael jättää bändin, mutta jää heilumaan taustajoukkoihin. Henkilökohtaiset syyt tässäkin tapauksessa. Ja omasta mielestäni tuo bändistä jättäytyminen on melko ymmärrettävääkin, kun ottaa huomioon Jörgin terveydentilan. Surullista joka tapauksessa, sillä Strato on keikkunut mukana jo melko pitkäänkin.

Farewell Jörg -kiertue on ideana mahtava! Ja kyllä, allekirjoittaneen voi bongata mitä luultavammin Tampereen keikalta.

Riittävästi miehistönvaihdoksia tälle vuodelle?

5 kommenttia:

 1. Riittäis joo kyllä nuo jo, välissä oli vielä Korpiklaanissakin tapahtunut miehistönvaihdos, ja kaikki tämä vain n. viikon sisällä. Jipii!

  VastaaPoista
 2. Aa, enpäs muistanutkaan tota KKta ite, kun se ei nyt niin ykkösbändeihin kuulu. Luinhan mä sen tuolta sun blogistas, mutta aina ei muista.
  Tälläset on aina ihan liian tyhmiä juttuja.

  VastaaPoista
 3. Herää kysymys että mitä seuraavana? Toivottavasti tähän vuoteen ei mahdu enempää jäsenvaihdosdramatiikkaa tms.

  VastaaPoista
 4. Niinpä, mutta nyt pitää olla positiivisin mielin ja välttää pirujen seinillemaalausta.

  VastaaPoista
 5. Emppu lähtee NWstä Tribeen? :heheh: no ei vaineskaa, mut on tää kyl väärin! Örmör ja turskaa lautaselle.

  VastaaPoista