28.11.2011

"Näkyykö siellä ketään?"

Elokuu meni täysin keikattomissa olosuhteissa ja melkein kävi samoin syyskuulle. Kesän jälkeen oli hitusen pidempi keikkatauko, mikä oli toisaalta ihan virkistävääkin.

Timo Kotipelto duo @ Amarillo, Tampere 23.9.2011
Suuntasimme A:n kanssa kohti Tamperetta perjantai-iltana suunnitelmana mennä Amarilloon syömään ja siten jäädä samalla keikalle. Mutta hupsis, tässä vaiheessa meni jo vikaan, sillä Amarillon omat päätökset olivat sitä mieltä, että ravintola on k18 yhdeksästä eteenpäin. Hiphei.
Lähinnä A:n pakottamana suuntasin yksinäni ravintolaan odottelemaan keikkaa. Sinänsä kyllä kannatti, sillä edellisestä Kotis -keikasta oli kulunut jo reippaasti aikaa.
Akustiset versiot vanhoista hevibiiseistä, Straton ja Kotiksen omasta tuotannosta ovat oikeasti aika toimivia. Eikä kitaraa soittava Jani Liimatainen pahenna tilannetta yhtään taustalauluinensa.
Kuvia keikalta ei ole, koska valot. Mukava tapa viettää perjantai-iltaa.

Rock & Roll Sensation @ Apollo, Rauma 24.9.2011
Lauantaiaamuna hyppäsimme Raumalle suuntaavaan bussiin ja kooma oli eeppinen.
Kooma jatkui koko päivän Raumalla hengaillessa ja oli pakko nukkua puolisen tuntia ennen keikkaa, että jaksoi edes lähteä.
Apollohan on lauantaisin k22, mutta suhteilla pääsee vaikka ikä ei aina ihan riittäisikään.
Surullista mutta totta, periaatteessa oltiin A:n kanssa ainoat, jotka olivat oikeasti tulleet RRS:n keikalle ja ymmärtääkseni bändi soitti lähinnä sen takia, että meidät liian nuoret oli järjestetty keikalle. Vaikka yleisöä ei ollut paljon ollenkaan, meillä oli ainakin hauskaa ja niin kyllä laulajan virkaa hoitavalla Pekallakin, lähinnä ehkä meidän kustannuksella. Molemminpuolista lollausta koko keikka.
Kaikenkaikkiaan meillä oli oikein hauskaa, vaikka kooma olikin todellisuutta. Pekka on niin omassa elementissään, kun pääsee vetämään kasariheviä, joten kyllähän se tunne tarttui itseenkin.
Tarkoituksena oli käydä jututtamassa Pekkaa heti keikan loputtua, mutta hupsis, Pekka tulikin jututtamaan meitä. Ylisosiaaliset muusikkosedät on kieltämättä melko vastustamattomia. Setä kiitteli kovasti, että oltiin keikalla, tuotiin kuulemma bileet Apolloon. Myöhemmin samaa sanoivat muutkin bändiläiset.
Coverkeikat osaa olla piristäviä.
Kuvat lainattu Assilta, joka toimi keikkaseurana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti