10.12.2012

ttu taas...

Nopeuttaakseni rästirapsoja, harrastan Jatkobaarin hyväksikäyttöä. Sissimon on rapsaillut mua ahkerammin, joten linkkailen teille joitakin rapsoja. Omia kuviani tulee tänne, jos niitä kyseisestä keikasta sattuu olemaan. Paremmat kuvat löytyvät lähes poikkeuksetta Jatkobaarista.

Amorphis @ Logomo, Turku 27.4.2012
Amorphiksen konserttisalikiertue oli upea. Harmittaa edelleen vietävästi, kun piti lähteä kesken pois.

1_blog

Lue rapsa täältä!

3_blog

Kävimme myös roudaamassa, ensimmäistä kertaa Logomossa, ja roudausrapsan voitte lukea täältä.

2_blog

4_blog
Vieraileva multitalentti Sakari Kukko

2 kommenttia:

  1. Suututko jos sanon, että nämä reilusti yli puoli vuotta vanhat keikkaraportit eivät ole ihan hirveän kiinnostavia? Älä suutu, en tarkoita pahaa. Näistä vain tulee sellainen fiilis, että nämä ovat pakkopullaa, jotka on vain "pakko" julkaista koska on ollut keikalla. Itse jätän tyynesti keikasta kertomatta blogissa, jos se ei ole ollut niin hyvä, että olisi pakko päästä intoilemaan viimeistään viikon sisällä keikasta. Olisi kiva jos kirjoittaisit vaikka siitä, mitä olet kuunnellut viime aikoina, mitä bändejä haluaisit nähdä mahdollisesti tulevaisuudessa ja mitä mietit tulevan kesän festaritarjonnasta. Ja juu, eihän näitä ole pakko lukea ja näin, mutta olen tykännyt blogistasi pitkään ja tekstisi noin yleisesti ottaen ovat viihdyttäviä. Toivottavasti en pahoittanut mieltäsi, se ei ollut tarkoitukseni. Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Laita vaan ihmeessä millon vaan niitä rapsoi! Jos on ollut hyvä keikka niin säilyyhän ne muistot vaikka miten pitkään. Tietty paremmin jos bloggaa saman tien tapahtuman jälkeen. Mutta onhan se tärkee sullekkin saada rästihommia tehdyksi, voi siirtyä sitten muihin hommiin sen jälkeen. Tämä kommentti siis viittaus siis tuohon Dark Shadowin kommenttiin.

    VastaaPoista