1.12.2012

They're hot! They're nuts!


Emilie Autumn @ Klubi, Tampere 6.4.2012

Parempi myöhään... Ja pidetään tekstin osalta lyhyenä, kuvat kertovat teille älyttömästi. Rakastan EA-show:n visuaalisuutta yli kaiken. Tarinoilla on omat rekvisiittansa ja vaatetus on upeaa. Käsittämättömän inspiroivaa. Musiikki on melko erilaista kuin se, mitä yleensä tulee kuunneltua, mutta vaihtelu tunnetusti virkistää.

Suurin osa keikasta meni suu auki tuijottaessa. Kylmät väreet olivat myös todellisuutta. Se, miten lavalla keikkuvat kaunottaret ottivat yleisönsä huomioon oli mahtavaa. Harvoin näkee moisen määrän rakkautta välittyvän lavalta yleisöön. Jopa Tampereen Klubin tolppa sai osansa tästä rakkaudesta.

Älytön fanityttöily pääsi ilmoille ja teki mieli itkeä ja nauraa siinä euforiassa.
F.L.A.G. oli erittäin hyvin edustettuna setissä ja siinä oli sekä hyvät, että huonot puolensa. Levyä ei oltu vielä julkaistu, niin eihän noista biiseistä mitään tiennyt. Toisaalta taas sai käsityksen, mitä tuleva lätty tulisi sisältämään. Mukana oli myös Opheliacin ihanuuksia. 4 O'Clock säväytti aloituksena ja oma lempparihan tuo on.

Keikkaa ei voi muuta kuin ylistää. Ja keikan jälkeen eksyimme odottelemaan bussin liepeille. Maggots, VeVa sekä Contessa tulivat höpisemään ja hytisemään kanssamme. Ihania naisia, ehdottomasti.
Nyt vaan odotellaan kuumeisesti, että rutto rantautuu taas Suomeen. Spread the Plague!
(Voi muuten olla, että EA & BC tulee saamaan vielä oman postauksensa Overloadin puolella.)

Nauttikaa kuvista! Pakko todeta niiden olevan allekirjoittaneen parhaimmistoa keikkakuvien osalta. Oujea!

 CEV_blog


cupcakeMaggie_blog

Emilie_blog
Fight Like A Girl

Emilie1_blog

EmilieMaggie_blog

Maggie_blog

not_into_boys_blog
Not into boys, so it's gotta be Girls, girls, girls!
not_into_boys1_blog

teatime_blog
Time for Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti