3.12.2010

Hupsista, kannattiko taas luvata keikkaraportti? :D
Blogi on pitänyt hiljaiseloa tässä kuukauden päivät enkä ala edes selittää syitä. Yhden syyn tahdon teille kuitenkin jakaa. Syy selviää pian, mutta kerron teille ensin seuraukset.
  • Jumalaton väsymys
  • pahasti jumissa oleva selkä (<3) 
  • neulanreikiä joka paikassa
  • kipeät sormet
  • huone lainehtii tyllin, pitsin, sifongin, organzan ja satiinin palasia, langanpätkiä unohtamatta
  • lattialla on lojunut myös kasa erinäisiä työkaluja vasarasta sivuleikkureihin.
Sain taannoin tehtäväkseni tehdä lakkiaispuvun partiokaverilleni Lindalle. Alkuperäinen suunnitelma ja lopputulos vastasivat toisiaan yllättävän hyvin, paria poikkeusta lukuunottamatta. 
Puku suunniteltiin jo elokuussa, mutta hupsis, teinkin sen sitten järjettömällä kiireellä marras-joulukuun vaihteessa. No, valmiiksi se tuli joka tapauksessa ja se näyttää hienolta :)
Aiemmin tänään, kun Linda oli saanut vappuhattunsa, kävimme myös hieman kuvaamassa, että puku nähtäisiin käytössä. Lopettakaamme tämä postaus siis kuvaspämmiin! Neljä ensimmäistä kuvaa on otettu jännittävissä olosuhteissa, kun ottaa huomioon vaatteiden vähyyden. Pakkasta oli 10 astetta, satoi lunta ja tuuli oli jäätävä. Kannattaa kuvata järvellä keskellä talvea :)
Ehdin pitää ehkä viikon taukoa ompelusta ennen seuraavaa projektia, mikä tulee olemaan melko haastava. Seuraavana vuorossa siis jonkinasteinen kermakakkumekko Susannalle. Zomg!
Mahtavaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti