7.1.2011

Hiphei

Uusi vuosi ei mun osaltani oo sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Jos olisi, humppaisin tällä hetkellä mahtavassa seurassa Lutakossa Stam1nan tahtiin, mutta hupsista, dataan kotona.
Syynä tähän on se, että edelliset 7 päivää on mennyt 39 asteen kuumeesta kärsiessä. Kaupanpäälle vielä poskiontelontulehdus ja pelottava yskä.
Lääkäriin päädyin kahdesti ja hyvä niin, koska muuten olisin varmaan vieläkin kovassa kuumeessa. Ekalla kerralla todettiin tuo poskiontelontulehdus ja sain antibioottikuurin, joka ei tuntunut tehoavan sitten ollenkaan. Toisella kertaa otettiin verikoe, että nähtiin tulehdusarvot. Kun lääkäri sitten kertoi mun tulehdusarvojen olevan 76 ja normaali on alle 10, se oli melko pelottavaa. Moiset kuulemma melkein voi viitata jo keuhkkokuumeeseen, mitä ei onneks ollut. Keuhkoissa kuitenkin oli jotain epämääräistä rohinaa. jes. Sain uuden antibioottikuurin, mikä tällä kertaa jopa tehosi ja laski kuumetta. Elämä alkaa siis jo voittaa.

On ollut masentavaa lukea ja kuulla, kuinka vuoden vaihtuminen oli mukavaa ja kaveriporukalla oli hauskaa. Mullapas oli treffit nukkumatin kanssa. Todellakin nukuin vuodenvaihteen yli ja sen takia en osaa ajatella, että on jo vuosi 2011.
Kuitenkin tässä vuodessa on paljon, mitä odottaa. Mainittakoon nyt 2kk työssäoppiminen Englannissa, Birminghamissa.
Ja tavoistani poiketen tein myös uudenvuodenlupauksen! Aion vihdoin ja viimein saada luettua Taru Sormusten Herrasta-trilogian. Mä olen aloittanut sen monta kertaa, mutta se on aina jäänyt kesken. Nyt kun tuo lupaus on kerrottu julkisesti, se on pakko pitää.

Hei, pitäkää hauskaa ja pysykää terveinä!

1 kommentti:

  1. Huh, onneksi olet paranemassa! Sairastaminen on kyllä hirveetä. :( Ja onnea työssäoppimisen johdosta! :D

    VastaaPoista