6.1.2012

"Näytätkö tissit?"

Poisonblack @ Klubi, Tampere, 18.11.2011

Kerrankin kävi ääretön tuuri ja kyseinen keikka osui juuri sille viikonlopulle, kun tarkoituksena oli navigoitua Tampereelle ja kotiin Ylöjärvelle joka tapauksessa. Bileet olivat todellisuutta. Onnistuin saamaan Helen täysin spontaanisti seurakseni, kun serkkuni joutui perumaan tulonsa, koska joutuikin töihin, mikä taas oli äärimmäisen ikävää.
Klubilla meitä odotteli Sanna ja pian jostain ilmestyi myös Tiina.
Törmäsimme myös Marcoon ja juttelimme muutaman hetken mukavia. Eikä mun tarvinnut sanoa muuta kuin "Arvaa mitä?" ja Marco oli heti sukimassa hiuksiaan paremmin kuvaa varten. Ja oikeasti setä suki hiuksensa kuosiin. Siitä syystä edes toisen meistä hiukset näyttivät siedettäviltä. Kuva itsessään EI ole edes julkaisukelpoinen. Lämppäribändi meni lähinnä juoruillessa ja virvokkeita nauttiessa sekä henkisesti oikeaan tilaan pääsemisessä.

Ketään ei sinänsä varmaankaan pahemmin yllätä, kun totean setin olleen taas täsmälleen sama kuin kahdella edelliselläkin keikalla. Mutta mulla ei ole edelleenkään mitään sitä vastaan. Hyvinkin paljon itselle lujaa iskeviä biisejä ja aika tasaisesti joka levyltä, ensimmäistä lukuunottamatta.

Kokonaisuudessaan setti näyttää tältä
Piston Head
Casket Case
A Good Day For The Crows
Sycophant
The Living Dead
Left Behind
Love Infernal
Buried Alive
Raivotar
Scars
Nothing Else Remains
Maggot Song
Invisible
Soul In Flames
Bear the Cross/Spinal Tap -randomjamittelu
Rush
Mercury Falling

Erittäinkin perustasoista Poisonblackia, mutta sehän kelpaa. Mainio keikka ja mukava pään nollaus valmistujaispukuprojektin jäljiltä.
Kun käy periaatteessa kolmannella samalla keikalla putkeen, alkaa sanat olla melko vähissä. Tyytykäämme siis tähän.

Näillä eväillä ja muistoilla pitäisi jaksaa aina maaliskuulle asti, kun Poisonblack loikkaa klubeilta isoille lavoille Nightwishin lämppäribändin ominaisuudessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti