28.1.2012

"Mä otan vielä toisen."

Stratovarius @ Lutakko, Jyväskylä, 23.11.2011
Jännittävä keikkareissu kokonaisuudessaan, pakko todeta. Ninjasimme Jyväskylään autolla, mikä ei sinänsä ollut niin kivaa, koska neljä tuntia putkeen. Yh.

Ensimmäinen kerta Lutakossa, ties kuinka mones Jyväskylässä.
Pidetään tämä nyt lyhyenä, koska kyseessä on toinen keikka samalta rundilta ja tältä keikalta ei sinänsä ole edes kuvia, koska keikkakamerani on lyhyesti sanottuna paska. Toimii päivällä festareilla ja Pakkahuoneella, missä on riittävästi valoa.

Setti oli täsmälleen sama, kuin Tampereellakin. Fiilis oli korkealla alusta lähtien ja bändillä näytti myös olevan varsin mukavaa. Pienenä miinuksena se, että Timon ääni ei ollut kunnossa ja sen kyllä kuuli. Ikävää sinänsä.

Keikan jälkeen, kun pääsimme jututtamaan bändiä kokonaisuudessaan, selvisi että Kupiainen on hyvinkin taiteellisesti lahjakas. Sain myös uuden tittelin Matiaksen kaljapidikkeenä, hehkeää.
Joku teistä lukijoista saattaa muistaa/tietää eeppisen kamalan Kotiksen naiset-paidan. Timo periaatteessa vihaa kyseistä vaatetta, joten sitä on PAKKO roudata mukana keikoilla. Tosin tälle keikalle unohdin ottaa sen. Mutta pointti oli se, että se oli mukana Tampereella. Sain siis kuulla pilanneeni DVD:n sillä, että paita roikkui koko ajan kaiteessa tai päällä. Hupsista. Kotis sitten keksi piirtää meille uuden paitadesignin, jota emme kuitenkaan saa käyttää. Hyvin loogista.

Ja näin ET säästä keikkamatkakustannuksista. Matkaa Turkuun 30 kilometriä. Nopeutta 104 km/h. Nopeusrajoitus risteysalueella 70 km/h. Kamera. Jes. Ei näin.

Mutta pääpirteittäin varsin mukava reissu, jos automatkoja ei lasketa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti