21.2.2012

Wild Xmas tour pt.2

COB @ Rytmikorjaamo, Seinäjoki, 29.12.2011
Vuoden viimeinen keikka ja samalla mulle uusi keikkapaikka sekä talkoilu. Narikkaduunia oli sinänsä kovin mukava tehdä. Ja autoilu Seinäjoelle oli myös kivaa.

Tällä kertaa lyhyt rapsa, koska eroa edelliseen keikkaan ei juurikaan ollut.
Medeia alkoi kuulostaa jo himpun verran paremmalta toisella kerralla, mutta ei se vieläkään iskenyt. Kyllä se toimi sinänsä fiilistelymusana narikassa hengaillessa.

cob_blog 

COB soitti täsmälleen saman setin, kuin Tampereellakin, mutta mitä pienistä. Toisinaan on kiva kokea lempparibändien keikkoja ns. taka-alalta eikä aina sieltä eturivistä, joka on toki paras paikka.
Kauempaa ja taka-alalta kaiken näkee laajemmin ja musiikkiin keskittyy ihan eri tavalla kuin eturivissä. Mukavan virkistävää, pakko sanoa. Suunnilleen puolet keikasta vietettiin kuitenkin lavan tuntumassa perinteisesti pitin vieressä. Argh.
Niska oli edellisestä jo niin heikossa hapessa, että keikka meni lähinnä rauhallisemman fiilistelyn ja äänen rääkkäyksen parissa ja ehkä vähän söpöillessäkin. Fanityttösin edelleen Roopea ja kartutin plektrakokoelmaani himpun harvinaisemmalla Henkan plekulla.

roopejaska_blog 

Kävin elämäni ekaa kertaa seinäjokilaisessa baarissa, joka ei muuten ollut hassumpi, rokkibaari Päällikkö on ihan vierailun arvoinen paikka. Mystisiä keskusteluja sekä pelottavat jatkot. Nukkumista autossa Rytmiksen pihassa. Kokemusrikas reissu, muuta ei voi sanoa.

Viisi Bodomin keikkaa samana vuonna oli äärimmäisen jees! Kesällä toivottavasti pääsee katsastamaan jonkun festarikeikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti