5.3.2012

"Tossahan tulee lämmin"

Rock & Roll Sensation @ Viking Xpres, 17.2.2012
Kun virallinen wanhojenristeily ei A:ta inspannut, ohjat siirtyivät omiin, ja vähän äidinkin, käsiin. Tämän seurauksena oli Hki-Tallinna -risteily, joka valittiin juurikin esiintyjän perusteella.

RRS on ehkäpä Suomen loistavin coverbändi, ainakin näin omasta mielestäni. Bileet on taattu, kun kyseinen kokoonpano pääsee lavalle, varsinkin jos mikin varressa keikkuu Pekka Heino. Eli tanssiksihan tuo meni, millä taidoilla? Eipä sillä kai niin väliä ole, kunhan on hauskaa. Mainittakoon myös se, että minä EN tanssi. Paitsi vahvasti alkoholin vaikutuksen alaisena, folkkibändien ja RRS:n keikoilla.

kiippa_blog 

Laivareissuissa on sinänsä se hyvä puoli, että periaatteesta juon vaan, jos joku tarjoaa on yllättävänkin helppo pitää kiinni. Tällä kertaa juomatarjoilu toimi sinänsä hyvin koko illan ja itse marssin tiskille ostamaan vain kokista. Ja lopulta alkoholitonta valintaa ei arvostettu. Muusikot...

 Settejähän tuona iltana/yönä oli kaksi. Ekan kävi repäisemässä Pekka Heino.
Sisäinen fanityttö pääsi taas irti siinäkin suhteessa, että kamera jäi pöydälle iskän vahdittavaksi kun me A:n kanssa valloitimme tanssilattiaa. Se naurun ja hymyilyn määrä oli kyllä aika hervoton. Harvemmin menee koko keikka nauraessa ja virnuillessa, mutta näinkin saattaa toisinaan käydä. Pekka ja Bon Jovi yksinkertaisesti kuuluvat yhteen, sitä ei voi kieltää. Bileet saa pystyyn tuolla kombolla välittömästi! Surullista on olla muistamatta settiä sen kummemmin. Kyynel. Kivaa se oli silti. Pekalla oli pientä ongelmaa äänensä kanssa, koska flunssa, mutta eihän se meininkiä alentanut sitten ollenkaan.

pekka_blog

Toisen setin vokalistina nähtiin ja kuultiin Pete Parkkosta. Oon edelleenkin sitä mieltä, että Parkkonen osaa asiansa ja kunnon rokkimeininki istuu Petelle kuin nyrkki silmään. Peten veto Robbie Williamsin Angels-biisistä oli toki hieno, mutta kyllä se on enemmän Pekan biisi. Peten osuus menikin lähinnä pöydän ääressä fiilistellessä ja Pekan vetoa läpikäydessä.

pete_blog 

Myöhemmin Pekan kanssa jutellessa sattui ja tapahtui. Rasittava känniääliö näytti, kuinka loistavasti muusikot kestävät moisia ihmisiä hermostumatta. Ehkä eeppisin kouluprojekti sai myös alkunsa, siitä lisää myöhemmin overloadin puolella. Kuulimme myös äärimmäisen ilahduttavia uutisia Brother Firetriben tiimoilta! Levykäisen suhteen on tapahtunut huomattavaa edistystä ja hyvältä kuulemma kuulostaa. Eikä keikkailukaan ole mahdotonta, kiitos NW:n pätkärundin!

Lisää RRS:ssää tiedossa keväämmällä.

4 kommenttia:

 1. Hienoo kuulla tribestakin jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja kun oli vielä noinkin mahtavia uutisia!

   Poista
 2. Mä olin Viking XPRS:llä samana päivänä?! Mutta me tultiin jo takas Tallinnasta silloin ku te vasta menitte kyytiin. Tai näin oletan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :D
   Me mentiin kyytiin perjantain illalla.

   Poista